Clubvrienden

Geplaatst op maandag 15 juli 2013 @ 22:56 , 1186 keer bekeken

De oplettende clupper heeft het vast al opgemerkt. Er is iets nieuws gekomen op Clubs, namelijk : Clubsvrienden!
Bovenaan, achter je nickname zie je nu een groen bolletje. Als je daarop klikt kom je op een nieuwe pagina met persoonlijke clubupdates en een overzicht van jouw vrienden. Heel handig als je even snel één van je vrienden een clubpost wilt sturen bijvoorbeeld. En de basis om later verder uit te breiden met meer mogelijkheden die jij met je vrienden kan doen en delen! 

Vriend toevoegen
Hoe voeg je een vriend toe? Heel simpel, in het profiel van iedere clupper zie je de knop 'vriend toevoegen'. Als je hierop klikt wordt er een uitnodiging naar deze clupper verzonden. Zodra deze accepteert, verschijnt hij/zij in je vriendenlijst. 

Vrienden beheren
Als je je profiel aanklikt dan is daar een knop bijgekomen, namelijk 'vrienden beheren. Hierin zie je in één oogopslag welke vrienden je al hebt toegevoegd en welke verzoeken nog openstaan. Openstaande verzoeken kun je accepteren door op de knop 'accepteer' te klikken achter de 'nickname'. 

Geen vriendschapsverzoeken ontvangen?
Wil je geen vriendschapsverzoeken ontvangen? Haal dan het vinkje weg bij 'accepteer vriendschapsverzoeken' en klik op wijzig. De knop 'vriend toevoegen' verdwijnt dan uit je profiel. Jij kan dan echter nog steeds wel zelf vrienden toevoegen. 

Blijf op de hoogte
Open eens 2 tabbladen in je browser en laat 1 standaard op je persoonlijke clubupdates pagina staan. Gebruik de ander om lekker te cluppen en de teller boven het andere tabblad vertelt je hoeveel nieuwe updates er bijgekomen zijn op de clubjes waar jij lid van bent. 
update.png 

Clubsvrienden is alleen voor VIP-cluppers.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: